Експети розповіли, що потрібно робити, щоб уникнути зморшок на лобі

0
Експети розповіли, що потрібно робити, щоб уникнути зморшок на лобі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не лише очі, а й обличчя в цілому — дзеркало душі. Не дарма фізіогномісти по зморшках можуть багато сказати про людину. Так наприклад:

  • зморшки у куточках очей та рота свідчать про високу емоційність людини. Якщо вони спрямовані вгору, людина оптиміст, якщо вниз може впадати в меланхолію;
  • носогубні зморшки – ознака прагматичних людей;
  • поперечні зморшки на лобі, належать людям, які багато думають.

На жаль, подібний відбиток інтелекту жінки нерідко сприймають як ваду і активно з ним борються різними способами: поинаючи з масок і масажів закінчуючи інвазивними процедурами.

Але м’язова структура голови єдина, тому, робити масаж обличчя, щоб усунути і попередити  зморшки замало, треба ще масажувати волосисту частину голови та слідкувати за поставою в цілому. Так ви розслаблюєте, тонізуєте і буквально піднімаєте тканини обличчя.

Масаж волосистої частини голови

М’язова структура голови єдина, тому, масажуючи волосисту частину голови, ви розслаблюєте, тонізуєте і буквально піднімаєте тканини обличчя. Акуратно захопіть пальцями волосся у чола і, роблячи кругові рухи, відтягніть їх назад до потилиці. Боляче не повинно бути, відчуття буде приємним і розслаблюючим. Перехопіть наступні пасма та повторіть кругові рухи. Рухайтеся від лоба до потилиці, надаючи рухливості та тонусу м’язам голови.

Масаж комірцевої зони

Це – не тільки приємна, але й необхідна естетична процедура, яка забезпечує якісний обмін речовин усієї області голови. Своїми руками її зробити неможливо, благо, для цього придумано безліч масажерів (як варіант – масажне крісло або дбайливі руки близьких).

Робіть міофункціональні вправи

Такі вправи відновлюють природний тонус м’язів обличчя – дають приголомшливий ефект, що омолоджує, але освоїти їх можна тільки під контролем лікаря.

 

попередня стаття10-річна дівчина може “вийти на пенсію” вже через 5 років
наступна статтяСтало відомо, чим завершився експеримент з дотриманням дієти і її відсутністю
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я