5 помилок у макіяжі, які візуально додають вік

Підпишись на нас:

Макіяж, у звичному нам розумінні, з’явився трохи більше 100 років тому з єдиною метою — прикрашати. Однак неправильно виконаний макіяж робить все з точністю навпаки: порушує пропорції обличчя, підкреслює недосконалість та помітно додає віку. Розповідаємо про 5 головних помилок у макіяжі, через які ви можете виглядати старше за свої роки.

Ефект маски на обличчі

Тональний крем – чудовий винахід, який значно полегшує життя всім жінкам планети, проте, при неправильному нанесенні, він запросто може додати вам пару-трійку років. Не варто використовувати занадто щільний засіб, який покриє ваше обличчя як маска. Усі недосконалості стилісти рекомендують маскувати точково, а на решту ділянок шкіри наносити легкий тональний флюїд або CC-крем. Свіжість та природність — ось запорука молодого зовнішнього вигляду.

Декілька шарів туші

Густо нафарбовані в кілька шарів вії виглядають неохайно, старомодно і додають віку. Надлишки туші обтяжують погляд, не кажучи вже про те, що це не дуже корисно для самих вій, які можуть почати випадати (що робити, щоб цього не трапилося — читайте тут). Якщо одного шару туші видається недостатньо, краще скористатися підводкою, щоб візуально ущільнити лінію зростання вій. Це візуально підніме зовнішній куточок ока і розкриє погляд.

Неправильне скульптурування

Високі вилиці, чітко окреслений ніс і підборіддя – це чудово, але скульптурування має бути виконане бездоганно. Найневдаліша текстура — сухий коректор із рудуватим відтінком, він виглядає неохайно, створює ефект втоми, може підкреслити зморшки та недосконалості. Вибирайте легкі текстури, додайте рум’янець та трохи хайлайтера для природного сяйва.

Опущений зовнішній куточок ока

Будь-який макіяж, будь то стрілки, смокі або ніжні мерехтливі тіні, варто наносити знизу вгору, щоб зовнішній куточок ока був злегка піднятий. Такий прийом розкриє око і надасть погляду виразності. Опущений куточок ока, навпаки, створить втомлений вигляд (навіть якщо ви чудово спали сьогодні) та підкреслить зморшки навколо очей.

Неправильна форма та колір брів

Форма, колір і ширина брів здатні змінити обличчя до невпізнання як у добрий бік, так і в поганий. Власницям глибоко посаджених очей не варто робити брови надто широкими – це надасть погляду суворості та стомленого вигляду. Чітко окреслені та заповнені кольором брови виглядають як сторонній об’єкт на обличчі. Ідеальні брови виглядають настільки природно, що ніхто і не здогадається, що ви провели кілька годин у бровиста.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Секрет урожайних помідорів: всього два підживлення

Вирощування здорових та смачних помідорів є пріоритетом для багатьох...

Смачний салат з кисломолочного сиру з овочами: корисний рецепт

Для того щоб бути здоровою людиною, потрібно дотримуватися принципів...

Секретний спосіб посадки помідорів: урожай гарантований

Томати є культурою вимогливою. Їй потрібна освітлена сонцем територія,...

Як спекти ідеальний бісквіт: головні лайфхаки

Як приготувати ідеальний торт та основу для домашнього торта,...

Які квіти практично не вимагають догляду: 6 варіантів для клумби

Садівники-початківці, в яких мало досвіду, хочуть посадити на своїй...

Вся правда про банани: кому їх не можна їсти

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні...

Потрібна 1 крапля, щоб герань безперервно цвіла

Неправильний догляд за геранню призводить до того, що відома...