Як доглядати за шкірою рук взимку

0
Як доглядати за шкірою рук взимку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не дивно, адже взимку, не багато свіжих сезонних фруктів та овочів та з відсутністю сонця організму катастрофічно не вистачає вітамінів. Дефіцит вітамінів може проявлятися різними способами, від хронічної втоми до випадання волосся. Але найпоширеніша проблема – це сухість шкіри, особливо рук. Розповідаємо, як із цим боротися, щоб шкіра була зволоженою та здоровою.

Для початку потрібно пам’ятати, що рукам потрібне регулярне очищення – не тільки під час пандемії, але і в цілому. Мийте їх м’яким милом щоразу, коли приходите додомуз вулиці. Але не потрібно занадто старатися, інакше ви ризикуєте пересушити шкіру. Мийте руки холодною або теплою водою, не забувайте просушувати їх після цього рушником і наносити легкий зволожуючий крем.

Також регулярно варто робити пілінг шкіри рук для очищення епідермісу та позбавлення від відмерлих частинок шкіри. Для цього також відмінно підійдуть і парові бані, всілякі маски, що очищають. Вибирайте ті, у складі яких переважають натуральні компоненти – тоді від таких асобів ви отримаєте максимум користі.

Суха шкіра рук, звичайно, потребує постійного живлення. Взимку краще використовувати живильний і захисний крем для рук, а не зволожуючий. Слідкуйте, щоб до складу крему входили поживні олії, вітаміни А, С та E, ефірні олії та інші рослинні компоненти. Також пам’ятайте, що наносити крем прямо перед виходом на вулицю точно не варто – стежте, щоб між нанесенням крему і виходом здому пройшло хоча б півгодини.

попередня статтяАлек Болдуін “накинувся” на репортера через провокаційні питання
наступна статтяВ ОАЕ вперше переходять на 4,5-денний робочий тиждень
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я