Німецька вівчарка завжди буде виглядати як щеня

0
Німецька вівчарка, народжена в рідкісному стані, назавжди буде виглядати як щеня
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Рейнджер, чотирирічна німецька вівчарка, яка завжди буде виглядати як щеня через рідкісне захворювання.

Подробиці

У собаки гіпофізарна карликовість, яка, за словами її власниці, була викликана інбридингом (схрещування близькоспоріднених форм у межах однієї популяції організмів), і коли-небудь вона виросте приблизно до третини розміру звичайної дорослої німецької вівчарки.

Незважаючи на те, що такий стан спричинить довгострокові проблеми зі здоров’ям і призведе до короткої тривалості життя, власниця собаки Шелбі Мейо каже, що отримала “запити на розведення”, щоб отримати більше «цуценят».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ranger (@ranger_thegshepherd)

20-річна студентка-медсестра з Фінікса, штат Арізона, заявляє, що потрібно зосередитися на запобіганні таких захворювань, як у Рейнджера:

“Рейнджер дуже милий, і він чудовий собака, але в кінцевому підсумку це результат інбридингу, і ми хочемо зупинити це. Селекціонери повинні знати, що це може статися, і вони повинні спробувати запобігти цьому”, – сказала вона.

Карликовість більш поширена у певних порід собак, включаючи німецьких вівчарок і коргі, і може призвести до того, що собака живе всього три роки.

Обидва батьки собаки повинні мати носій гена, щоб щеня успадкував генетичну хворобу.

«Відсутність гормону росту призводить до повільного росту приблизно з двохмісячного віку. Уражені цуценята менші за своїх однолітків, а також не можуть “виростити дорослу шерсть” – їх шерсть залишається м’якою та рідкою», – сказала ветеринар Лінн Джейнс «У багатьох випадках, коли шерсть може відновитися, карликовість є незворотною, і ці щенята не виростають до очікуваного дорослого розміру.

«На жаль, цей стан обмежує життя, і багато собак із цим захворюванням, помирають, не досягши трьох років.

Спочатку Рейнджер втратив всю свою шерсть ще цуценям через низький рівень щитовидної залози, але з тих пір йому почали давати ліки, і він зумів відростити її.

Раніше він також мав труднощі з пройомом їжі, але Мейо каже, що тепер у нього здоровий апетит.

Вона та її сестра Дарсі ведуть сторінку в Instagram для Ranger, яка зросла до 138 000 підписників. Вони використовують цю сторінку, щоб підвищити обізнаність людей про проблеми, пов’язані з інбридингом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ranger (@ranger_thegshepherd)

Рейнджер живе зі своєю старшою сестрою Джессі, і Мейо каже, що, незважаючи на свій розмір, йому все ще вдається не відставати від неї і регулярно перемагати в ігрових битвах.

Рейнджер і його сім’я продають товари та регулярно беруть участь у зборах коштів на благодійну організацію Pets with Disabilities Rescue, яка займається реабілітацією та пошуком нових будинків для домашніх тварин з обмеженими можливостями.

попередня статтяВчені дали невтішний прогноз по скороченню населення планети
наступна стаття“Справжня жінка ходить по магазинах одна”: п’ять корисних порад для “розумного” шопінгу
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я