Жінка встановила світовий рекорд “переспавши” з 919 чоловіками за 7.5 годин

0
Переспавши з 919 чоловіками за 7.5 годин жінка встановила світовий рекорд
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зірка фільмів для дорослих Ліза Спаркс спантеличила своїми недавніми заявами про те, що вона нібито досягла світового рекорду – їй вдалося переспати з найбільшою кількістю хлопців за один день.

Подробиці

Лізі вдалося переспати з 919 хлопцями під час Eroticon, який відбувся 2004 року у Варшаві, Польща. Це сталося всього за 7,5 годин, що зробило її надзвичайно зайнятою жінкою в той день. Вона зізналася, що у неї були не найкращі враження від заходу і що їй було дажу “нудно”, тому вона замовила їжу в McDonald’s .

Того дня вона змагалася з двома іншими жінками, і до моменту останнього свистка вона перемогла найближчу суперницю на 21-го чоловіка.

Під час щорічного чемпіонату світу зірка побила попередню рекордсменку, яка переспала з 759 хлопцями в 2003 році. Тим часом у турнірі 2002 року змагалися 646 чоловіків.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от LISA SPARXXX (@reallisasparxx)

Далі Ліза розповіла, що коли польський уряд дізнався про це безпосередньо перед подією, вони погрожували арештувати всіх, хто був задіяний в данному процессі. У результаті подію довелося перенести на “надсекретний склад”. Ліза стверджувала, що їй було “так нудно” протягом усього процессу, що вона замовила McDonald’s.

«Чесно кажучи, ця подія — єдина річ, про яку я шкодую за 21+ рік роботи в даній індустрії», — сказала вона.

попередня статтяСкупчення великих білих акул викликає занепокоєння серед вчених
наступна статтяВчені дали невтішний прогноз по скороченню населення планети
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я