Китаянка ненароком проковтнула свою зубну щітку

0
Китаянка ненароком проковтнула свою зубну щітку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

За повідомленням китайского видання MyDrivers, нещодавно в пані Хуан підняла голову, щоб полоскати рот під час чищення зубів і випадково проковтнула зубну щітки, яку тримала в руці.

Подробиці

За описом лікаря, пані Хуанг завжди мала звичку підняти голову, щоб полоскати рот під час чищення зубів, і того ранку вона ненавмисно відволіклася, коли чистила зуби.

КТ показало, що зубна щітка знаходиться в шлунку та дванадцятипалій кишці. У пацієнтки не було явних болів і лікарі почали якомога швидше видаляти чужорідне тіло під ендоскопом.

Оскільки зубна щітка довга, пряма і має гладку поверхню, це певним чином ускладнює операцію. Нарешті, після великої кількості налаштувань і спроб, лікар плавно обмотав один из кінців зубної щітки і повільно витягнув її, весь процес зайняв лише кілька хвилин. При цьому лікар намагався не пошкодити стінку стравоходу.

При появі чужорідного тіла в стравоході взагалі потрібно припинити їсти і якомога швидше звернутися до лікарні, більшість чужорідних тіл можна видалити за допомогою ларингоскопа чи гастроскопа. Не намагайтеся визвати блювоту, чи пити оцт, а також вживати гостру їжу. Все це може спричинити пошкодження слизової оболонки та навіть стати причиною сильної кровотечі в травному тракті.

попередня статтяЛавровий лист: 7 фактів, які ви могли не знати
наступна статтяСкупчення великих білих акул викликає занепокоєння серед вчених
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я