Дієтологи назвали корисний спосіб приготування яєць

0
Дієтологи назвали корисний спосіб приготування яєць
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо слідувати цим порадам, то вранці не буде відчуття тяжкості в шлунку.

Лікар-дієтолог, гастроентеролог, кулінарний блогер Нурія Діанова розповіла, як краще вживати яйця, щоб вони приносили максимальну користь.

«За складом яйця – це найбільш корисний і поживний продукт на планеті. Це найкращий білок у рейтингу білків, він ідеально легко засвоюється, і у нього ідеальний амінокислотний склад, навіть кращий за м’ясо. У жовтку є і лецитин, який впливає на зір, і вітамін А в ідеальній формі, і безліч мікроелементів», – пояснила Нурія Діанова.

До того ж це прекрасний дієтичний низькокалорійний продуктю

Одне зварене яйце містить 77 ккал, 6 г білка і 5 г корисних жирів.

Найлегше засвоюється омлет або найпопулярніша зараз страва скрембл, трохи складніше засвоюєтья – яйце пашот, яйце бенедикт, яйце відварене, яєчня, а замикає список сире яйце – воно засвоюється найважче.

попередня статтяЕксперти назвали два органи, яким дуже шкодить кава
наступна статтяЛавровий лист: 7 фактів, які ви могли не знати
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я