4 способи зробити хвіст, щоб виглядати стильно

Дата:

Поширь:

Кінський хвіст – зачіска, яку точно робила собі кожна жінка. Вона відкриває обличчя, дозволяє прибрати волосся так, щоб воно не заважало, швидко робиться, добре виглядає (навіть якщо волосся було вимите день-два тому) і їй не страшна вітряна погода. Кінський хвіст доречний і на роботі, і на побаченні, але навіть така універсальна зачіска має різні варіації, які то виходять з моди, то знову повертаються в неї. Розповідаємо, про чотири стильні способи зробити хвіст, які будуть актуальні цього сезону.

Масивні аксесуари

Як перетворити звичайний низький хвіст на ультрамодну зачіску? Додати до нього яскраві аксесуари. Це можуть бути ваші улюблені шовкові гумки або шпильки, проте найпопулярнішою прикрасою стане стрічка або довга металева шпилька, що нагадує волосінь. Необхідно спочатку зібрати волосся у хвіст, а потім багаторазово обернути прикрасу навколо нього. Мінімум зусиль – максимум ефекту.

Хвіст-медуза

В цілому, хитрощів тут ніяких немає: потрібно просто зібрати волосся в тугий хвіст на комфортній вам висоті, а потім розділити його на пасма (їх кількість варіюється в залежності від густоти волосся і бажаного результату) і заплести його в коси. Для «основного» хвоста можна використовувати яскраву гумку, а кіски краще закріпити тонкими гумками в тон волоссю. Щоб «медуза» виглядала ще цікавіше, спробуйте спочатку заплести дрібні «колоски» прямо від лінії чола, а потім зібрати їх у хвіст.

Високий хвіст

Ця зачіска не нова, але з моди виходити, здається, не планує. Високий тугий хвіст на маківці особливо оцінять володарки довгих густих локонів, з якими буває дуже нелегко впоратися. Щоб високий хвіст міцно тримався на маківці і не сповзав вниз, його потрібно робити не так як зазвичай: розділіть волосся на два шари і зберіть верхній хвіст. Потім нижній шар волосся розділіть на дві частини, підніміть його нагору і зробіть гумкою ще один оберт, але вже так, щоб нею було закріплене все волосся. Такий хвіст точно протримається довго і виглядатиме значно пишніше.

 Гладкий низький хвіст з об’ємом біля коріння

Ця варіація одна із найпростіших, а виглядає ефектно. Щоб хвіст виглядав свіжо і пишно, достатньо зробити його на маківці, а потім акуратно злегка витягнути верхній шар волосся з-під гумки, щоб додати волоссю об’єму. Якщо у вас є час і бажання, волосся можна трохи начесати, використовуючи лак та гребінець із дрібними зубчиками.

Пасевич Анна
Пасевич Анна
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Попередні статті

Як вберегти від птахів насіння городини, висіяне на грядках: дієві методи, які врятують урожай

Щоб птахи не клювали з грядок посаджене насіння огірків, кабачків, гарбузів та іншої городини, досвідчені господарі придумали багато...

Десерт без борошна, яєць та випікання: знадобиться лише 10 хвилин

Швидкі та смачні десерти — справжня знахідка. Спробуйте приготувати один з таких на основі йогурту. Трохи желатину та...

Легендарне підживлення для огірків: врожай по 30 кг з 1 квадратного метра

Виростити та зібрати великий та щедрий врожай огірків можливо. Все залежить від добрив, які ви використовуєте. Якщо ви...

Як приготувати найсмачніший сніданок з вівсянки: млинець без цукру та борошна

Досить варити кашу з вівсянки. З пластівців можна приготувати значно апетитніший сніданок. І це буде вівсяномлинець. Щоб його...