...
ГоловнаКраса2 простих способи приховати пори і створити ефект доглянутої шкіри

2 простих способи приховати пори і створити ефект доглянутої шкіри

Підпишіться на нас:

Гладка, ідеальна шкіра без фільтрів можливо? Так, якщо знати кілька простих хитрощів макіяжу! Як створити такий ефект за пару хвилин, розповідаємо в цій статті!

За «відсутність» пір відповідатиме силіконовий праймер — він стирає пори немов гумка! Тональний засіб лягає поверх праймера ідеально, а шкіра ніби відфотошоплена: рельєф стає гладким, пори та дрібні зморшки менш помітні.

Наносьте рідкий праймер пензлем або пальцями, акуратно розподіляючи по поверхні, наче шліфуючи її, він заповнить пори та розгладить шкіру!

Можете скористатися праймером в стику – у нього щільніша текстура і його зручно наносити, якщо під рукою немає пензля! Просто проводьте стіком по проблемних місцях, наприклад, біля носа, і пори буквально зникають на очах!

Завершити ефект ідеальної шкіри допоможе тональний засіб з ефектом сяйва, нанесіть трохи продукту і вбийте його в шкіру за допомогою вологого спонжу або щільно набитого синтетичного пензля. Таким чином ви отримаєте покриття середньої густини, образ вийде максимально природним, при цьому шкіра буде рівною, а пори непомітними.

Якщо ви хочете посилити відчуття свіжої, чистої шкіри, то розпорошіть спрей-фіксатор з ефектом сяйва: він не тільки зробить макіяж більш стійким, але й додасть ще натурального сяйва шкірі, вона сяятиме ніби зсередини!

Ефект «вологого сяйва» – справжній тренд!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...