Як позбутися “валиків” біля пахв та скоригувати проблемну зону

0
Як позбутися
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Такий нюанс в зовнішності може бентежити багатьох дівчат, адже його можна позбутися і привести цю зону в тонус!

Такі складки з’являються не тільки від зайвої ваги, а й від недостатнього тонусу м’язів та шкіри – над ними якраз можна попрацювати! А регулярність вже скоро дасть свої плоди!

Спорт: віджимання, вправи з гантелями та регулярне плавання є найбільш ефективними вправами для боротьби із зайвим “жиром” у цій області. Вони допомагають привести в тонус м’язи рук, підтягнути шкіру і ця зона стає більш пружною, підтягнутою, акуратною.

Головне виконувати вправи регулярно: наприклад, 20 віджимань + 20 жимів з гантелями сидячи вранці, і тк само ввечері. Також не зайвим буде підключити йогу та пілатес для загального тонусу.

Ефективніше виконувати віджимання, коли руки стоять ближче один до одного, таким чином найкраще опрацьовується ця проблемна зона.

Слідкуйте за поставою, це дуже важливо не тільки для рівної спини, але і якщо ви триматимете поставу, то складки в пахвах будуть вже менш помітними. Сутулість часто є одним із показників до появи таких складок, тому буде не зайвим не тільки тримати спину прямо, а й додати в зарядку комплекс вправ для постави.

Також варто памятати, що схуднути в одному проблемному місці неможливо, потрібно працювати системно над усіма групами м’язів.

попередня стаття3 способи, як висушити яблука та груші без спеціальної техніки
наступна статтяВарто спробувати хоч раз, щоб захотілося готувати знову: улюблена грибна закуска
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я