Кометолог розповіла, як швидко схуднути перед святом

0
Кометолог розповіла, як швидко схуднути перед святом
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Грудень – час переглянути деякі пункти карти бажань та почати діяти. Наприклад, не варто роками мріяти про підтягнуте тіло в тій самій сукні: Санія Саліївна Галлямова, косметолог клініки Сosmolab розповіла, як зробити фігуру мрії вже до свята Нового року.

Подробиці

Передноворічна детокс-програма для активного схуднення – одне з чудес, що включає три етапи. Почати можна з ендосфери-терапії: звучить, як космос, а досягає мети швидше за ракету. Це принципово нова методика боротьби з целюлітом, заснована на застосуванні сучасної мікровібраційно-компресійної технології. За допомогою неї досягається високий ефект з модулювання тіла, зниження ваги, а також покращення загального кровообігу в організмі. Ефект помітний після першої процедури: компресійна мікровібрація покращує зовнішній вигляд шкіри, робить її гладкою та пружною. Завдяки лімфодренажу виводиться зайва рідина із організму. Індивідуальний підхід дає змогу досягти максимальних результатів за короткий термін. В середньому достатньо комплексу з 5-8 процедур, щоб набути спокусливих контурів тіла і зменшити талію на заповітні 5 сантиметрів.

Наступний етап – інтенсивний масаж руками, який без чарівної палички опрацює проблемні ділянки тіла. Процедура, звичайно, не про релаксацію, зате який від неї результат. Під механічними рухами виводяться токсини та шлаки, шкіра стає пружною та еластичною. Комплекс процедур у поєднанні з домашньою дієтою – і можна блищати на новорічному балі у святковій міні сукні.

Прискорити та закріпити ефект рекомендую за допомогою моделюючого обгортання тіла з використанням професійної косметики. Ось тут вже можна розслабитись і отримати задоволення: процедура покращить кровообіг, виведе шлаки, приємно зігріє тіло напередодні святкової метушні.

Залишиться всього-нічого: надіти ту саму сукню і блищати весь наступний рік досягнутими результатами. Так! І карту бажань відредагувати не забудьте!

попередня статтяВулканічний попіл піднявся в небо на висоту 10 000 метрів через виверження вулкана в Індонезії
наступна статтяІлон Маск змінив зачіску і став “мемом”
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я