99-річний чоловік став найстаршою людиною, яка навчилася керувати автомобілем

0
99-річний чоловік став найстаршою людиною, яка навчилася керувати автомобілем
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ви ніколи не будете занадто старими, щоб навчитися керувати автомобілем, як нещодавно довів один 99-річний чоловік у Британії.

Подробиці

За даними автомобільної асоціації MotorEasy, до 99-річного чоловіка також приєдналися 97-річний і двоє 96-річних. Вони подали заявки на отримання тимчасової ліцензії.

Дункан МакКлюр Фішер, засновник і генеральний директор MotorEasy, сказав Mirror:

«Прислів’я говорить, що ти настільки молодий, наскільки ти себе почуваєш, і вік не повинен бути перешкодою для досягнення чогось такого масштабного, як здача іспиту з водіння. Багато людей вважають навчання водіння трохи складним, тому будь-кому, хто вирішить зробити подібний крок, слід аплодувати, незалежно від його віку. Ці відважні пенсіонери замість того, щоб бути наляканими своїм віком та світовими подіями, такими як пандемія Covid, користуються своєю незалежністю та живуть повним життям. Поки у вас є фізичні та розумові здібності, щоб стати здібним і відповідальним водієм, не має значення, у 17 чи 99 років ви почнете».

Агентство ліцензування водіїв і транспортних засобів (DVLA) надало MotorEasy повну розбивку віку та статі осіб, яким було надано тимчасові водійські права в період з 2016 по 2021 рік.

Як і очікувалося, у віковій групі 16 найбільше водіїв, які навчаються, хоча їм все одно доведеться чекати, поки 17-ти років, перш ніж вони зможуть легально їздити по дорогах Великобританії.

Тим не менш, за останні кілька років навчитися водінню вирішили 760 осіб старше 66 років, у тому числі 6 осіб у віці від 90 до 97 років та 27 абітурієнтів у віці від 80 до 89 років.

Ви можете бути здивовані, коли почуєте, що у Великобританії немає вікових обмежень для навчання водінню чи водінню. Однак, коли вам виповниться 70 років, ви повинні поновлювати ліцензію кожні три роки.

попередня статтяВ Британії з’явився «найдосконаліший у світі» людиноподобний робот
наступна статтяВчені назвали 5 шкідливих продуктів для зору
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я