В Британії з’явився «найдосконаліший у світі» людиноподобний робот

0
В Британії з'явився «найдосконаліший у світі» людиноподобний робот
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У науково-фантастичних фільмах ми часто можемо побачити стадію становлення машин. Нещодавно британська технологічна компанія Engineered Arts опублікувала відео, на якому показано створення «найдосконалішого в світі» гуманоїдного робота. Надзвичайно реалістична система виразу обличчя, здається мало чим відрізняється від обличчя реальної людини.

Подробиці

З точки зору відео, Ameca має реалістичні рухи та вираз обличчя, які дуже схожі на людиноподібних роботів у фільмах.

На відео Амека спочатку рухає плечима, потім відкриває очі і робить шокований чи несподіваний вираз обличчя. Ми можемо навіть наблюдати, як робот навіть кілька разів кліпнув, з цікавістю спостерігаючи за своєю роботизованою рукою.

Амека також простягнула руку, і вдавала що захоплюється роботизованою рукою, зв’язками, приводами та сенсорними масивами. Загалом така міміка справляє враженя про наявність у робота «автономного мислення».

Звичайно, наразі Ameca не може діяти як люди, і в майбутньому попереду ще довгий шлях її удосконалення.

Користувачі мережі прокоментували це відео як: “Справді страшно”, “Незвичайний ефект від цих ріхів. . .”, “Я відчуваю, що незабаром зможу налаштувати спілкування з роботами”, “Мені трохи страшно дивитися на нього”.

попередня стаття“На думку психологів”: усміхнені люди здаються оточуючим старшими
наступна стаття99-річний чоловік став найстаршою людиною, яка навчилася керувати автомобілем
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я