Секрети краси та “відмінної форми” від спадкоємиць корони

0
Секрети краси та
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Принцеси, королеви та спадкові герцогині по всьому світу не так часто діляться секретами своєї краси та відмінної форми, на відміну від бьюті-блогерів або навіть зірок реаліті-шоу. Зате та інформація, яку ми можемо отримати від королівських сімей, означатиме, що це найперевіреніші способи, що навряд чи нашкодять твоєму здоров’ю.

Ось кілька базових правил з догляду, яким слідують спадкоємиці корони.

Кейт Міддлтон

Ще задовго до королівського весілля Кейт Міддлтон використовувала бджолину отруту під наглядом популярного англійського косметолога Дебори Мітчелл. Важко сказати, що обов’язково потрібно йти на ризик за допомогою такого потужного інгредієнта, але фото говорять за себе. Бджолина отрута в рази прискорює виробництво колагену, а значить підвищує пружність шкіри.

Протипоказань у крему достатньо, так що якщо ти маєш чутливу шкірою, тобі варто звернути увагу на інші способи стимулювання вироблення колагену: за допомогою харчування або спеціальних вітамінів.

Грейс Келлі

Принцеса Монако виглядала приголомшливо навіть у літні роки, але особливу увагу вона приділяла догляду за шкірою рук, і одного разу бьюті-експерт Пітер Ламас поставив їй запитання, чому саме цій частині тіла вона приділяє стільки уваги.

Вік жінки видають її руки, швидше ніж будь-де ще.
– Грейс Келлі

Внучка Грейс Шарлотта Казірагі слідкує за тим, щоб її шкіра була завжди очищена, а її б’юті-рутина дуже проста. У своєму інтерв’ю для Vogue вона розповіла про те, що найголовніший предмет у її валізі – засіб для зняття макіяжу.

У Франції ми використовуємо багато аптечних продуктів, абсолютно натуральних і без хімікатів. Очищувальний засіб та лосьйон – це основа кожного мого дня.

Ранія аль-Абдулла

У королеви Йорданії також дуже скромний підхід до питань краси. Вона навіть заявила на шоу Опри, що питання старіння не стоять на порядку денному.

Ми запрограмовані на те, щоб вірити, що час – ворог, який забирає щось у нас. Зі мною все навпаки. Життя знаходиться у ідеальному балансі. Просто ми цього не усвідомлюємо.

Ранія особливу увагу приділяє своєму раціону та дотримується макробіотичної дієти. Її день починається з омлету з яєчних білків, злакових та бобових. Вона також використовує мигдаль і волоський горіх як перекус протягом дня. На обід вона віддає перевагу середземноморській кухні, а до вечері додає трохи чорного шоколаду.

Принцеса Діана

Мері Грінвелл, візажист принцеси Ді, розповідала, що принцеса дбала про догляд за обличчям і вранці, і ввечері. За її словами, вона очищала, тонізувала і зволожувала шкіру двічі на день. Мері також заявила, що якби Діана була все ще жива – вона б ставилася до догляду так само ретельно, але напевно використовувала б ще й сироватки і сонцезахисний крем.

Принцеса Марія-Олімпія

Спадкова грецька принцеса заявляє, що єдиний засіб, який насичує її шкіру киснем і дозволяє їй світитися, – здоровий та тривалий сон. Вона приділяє чимало уваги фізичним навантаженням, віддаючи перевагу плаванню, а також намагається не допускати стресу через навчання або офіційні прийоми. Єдиний засіб, який вона використовує безпосередньо для шкіри, – зволожуючий крем з каоліном, медом та різними оліями у складі.

Меган Маркл

Duchess of Sussex Meghan Markle speaks during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP) (Photo by ANGELA WEISS/AFP via Getty Images)

Нова герцогиня Меган довгий час бореться з появою акне, використовуючи олію чайного дерева. Це зовсім не гламурно, але, за її словами, цей засіб допомагає як при появі прищів, так і при порізах або навіть укусах комарів.

Також Меган повідомляє, що регулярно робить інтенсивний масаж обличчя, щоб підкреслити свої вилиці та щелепу. Хороша новина у тому, що такий масаж можна  повторити цю процедуру в домашніх умовах, якщо навчитися правильно це робити.

попередня статтяЄдиний діючий спосіб взяти ситуацію в свої руки, коли все йде не так
наступна статтяНазвані 7 ознак, як не бути наївним і навчитися “бачити” дійсність такою, якою вона є
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я