Мама Кейт Міддлтон розповіла, як “по-особливому” прикрасити будинок до Нового року

0
Мама Кейт Міддлтон розповіла, як
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мама дружини принца Вільяма Кейт Міддлтон готується до Різдва і Нового року: Керол Міддлтон придумала дуже смішний декор будинку для своїх королівських онуків.

Подробиці

До католицького Різдва залишилося трохи більше трьох тижнів, і мешканці багатьох країн почали активно готуватися до свята, декоруючи свої будинки та квартири. Серед них і мати герцогині Кембриджської Керол, яка готується до приїзду онуків Джорджа, Шарлотти та Луї на різдвяні канікули.

Керол вирішила порадувати маленьких принців і принцесу, і вигадала особливий святковий декор для дому. І він надихнув багатьох шанувальників!

У своєму Instagram мама Кейт (за сумісництвом творець бренду різдвяних прикрас) поділилася своїми ідеями декору. Цього року Міддлтон-старша планує прикрасити будинок у скандинавському стилі та порадувати улюблених онуків.

“Я вже підготувала різдвяних гномів різного розміру з кумедними шапками. Ми ховатимемо їх у різних куточках будинку. Тримаю парі, діти прийдуть у захват, адже вони завжди веселяться побачивши цих диваків”, – написала Керол.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Party Pieces (@partypieces)

Також вона розповіла про різдвяні традиції сім’ї: Міддлтони прикрашають ялинку виключно дерев’яними та фетровими іграшками, а також готують частування для Санти – святкове імбирне печиво.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Party Pieces (@partypieces)

попередня статтяНастя Каменських показала “витончений профіль” у стрінгах
наступна статтяЯк інтервальне голодування впливає на імунітет: за і проти
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я