Не варто купувати: 5 осінніх трендів, які незабаром стануть антитрендами

0
Не варто купувати: 5 осінніх трендів, які незабаром стануть антитрендами
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кругообіг модних тенденцій не знає перерв: учорашні тренди сьогодні вже переходять до розряду антитрендів — і навпаки. Занадто зациклюватися на цьому не радимо (повністю оновлювати гардероб щосезону — так собі затія), а ось мати уявлення про те, які речі та прийоми вийшли з моди, все-таки варто. Тому пропонуємо вам трохи зайнятися модним прогнозуванням та визначити тренди майбутньої осені, які навряд чи залишаться популярними надовго. Розповідаємо про осінні тренди, які ось-ось стануть антитрендами.

Колготки з принтом

Останні кілька сезонів логоманія перемістилася з одягу на колготки: особливо полюбили модниці варіанти від Chanel і Balenciaga. Але ризикнемо помітити, що популярність тренду на брендовані колготки надто вже затяглася. Восени радимо вам змінити їх на високі гольфи (спортивна тематика знову на коні) або спокусливі панчохи з підв’язками, що зухвало виглядають з-під сукні.

Клоги

Комфортні клоги цього літа замінили багатьом стильним дівчатам і кросівки, і лофери, і решту взуття на плоскому ходу. Знімати таке зручне взуття зовсім не хочеться, але доведеться: тренд уже наприкінці популярності. У перші осінні місяці перевзуємося у витончені балетки та лофери на масивній підошві.

Трикотажні сукні в рубчик

Сукні з фактурного трикотажу кочували в статусі тренду з сезону в сезон, але і їх популярність наближається до кінця. Замінити їх можна на опції з тонкої і гладкої пряжі, а ще краще – на шовкові комбінації в довжині максі, які точно ніколи не вийдуть з моди.

Бежевий тотал-лук

Безпечний, завжди доречний і простий у поєднаннях бежевий останніми роками воістину став новим чорним. Але стараннями фешн-інфлюенсерів він встиг порядком усім набриднути, особливо у варіанті тотал-луку. З подачі провідних дизайнерів на зміну йому приходить вся гама пастельних відтінків – від ніжно-рожевого до небесно-блакитного.

Легінси з розрізами чи штрипками

Ще одна річ, яка вже встигла набити оскому — подовжені легінси зі штрипками чи невеликими розрізами внизу. Ще цього літа в таких хизувалися всі наймодніші дівчата світу, а вже найближчого місяця вони вирушать на далекі полиці шаф, чекати своєї зоряної години, коли вони знову повернуться в моду. На зміну їм поки що приходять широкі довгі штани з низькою посадкою та моделі карго, які поки що нікуди не подінуться з модної повістки.

попередня статтяЯк приготувати щербет із сухофруктів: рецепт дуже смачних домашніх цукерок
наступна статтяСалат, який прикрасить будь-який святковий стіл
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я