Навіщо вішати гілки евкаліпта у душі

0
Навіщо вішати гілки евкаліпта у душі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Гладке синьо-зелене листя евкаліпта давно полюбилося декораторам і всім, хто намагається створити затишок у будинку. Однак рослина може стати не лише чудовим доповненням до вашого інтер’єру, але й допомогти значно покращити здоров’я. Зараз швидко набирає популярність підвішування нових гілок евкаліпта в душовій кабіні або над ванною. Навіщо це робити і яку користь може принести евкаліпт, розповідаємо у нашому матеріалі.

Подробиці

Евкаліпт має масу цілющих властивостей, недарма його протягом багатьох століть використовували в народній медицині для лікування різних хвороб. Якщо підвісити гілки евкаліпта в душовій або над ванною, вийде своєрідна цілюща інгаляція – вологе гаряче повітря, наповнене дрібними частинками евкаліптової олії.

Навіщо вішати гілки евкаліпта у душі

Олія евкаліпта забезпечує профілактику серцево-судинних захворювань, очищає дихальні шляхи та підвищує імунітет, знижуючи ризик зараження респіраторними інфекціями. Крім того, евкаліпт чудово допомагає впоратися зі стресом і тривогою, заспокоїти нерви та розслабитися – те, що потрібно після важкого робочого дня. Ще один великий плюс – евкаліптова олія благотворно впливає на шкіру: зволожує і живить її, зміцнюючи природний захисний бар’єр.

Для того, щоб організувати подібну спа-процедуру у себе вдома, вам знадобляться всього кілька гілочок свіжого евкаліпта (можна, звичайно, взяти і сухий, але користь від нього буде значно меншою). Від високої вологості поверхня листя з часом може цвіліти – за цим варто уважно стежити і заміняти гілки на нові.

попередня статтяЩо потрібно знати, щоб підібрати ідеальний тональний засіб для обличчя
наступна статтяЗавдяки дослідженням стало відомо, чи корисно пити чай із молоком
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я