Три елегантні образи з легінсами: підійдуть навіть для офісу

0
Три елегантні образи з легінсами: підійдуть навіть для офісу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Поєднання комфорту та гарячих трендів – найкраща формула для повсякденних образів. І сьогодні, експериментуючи з такими, ми не обмежуємось улюбленими джинсами. Їм на зміну прийшли ще комфортніші легінси, які вже вийшли далеко за межі споривної зали. Тільки но погляньте, як їх носять модні зірки інстаграм, і запроваджуйте в своє життя:

Спортивний шик

Класний casual-look можна побудувати за допомогою легінсів та речей, які вже точно є у вашому гардеробі. Доповнюємо їх базовим лонгслівом, подовженим жакетом – однотонним або з принтом, білими кросівками та трендовою бейсболкою.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

Для особливого випадку

Збираючись в офіс або на захід, підкресліть стрункі ноги трендовими легінсами зі штрипками. Доповнюйте образ елегантними човниками або босоніжками і акцентним жакетом, обов’язково підкресливши талію – правильним фасоном або за допомогою пояса.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

В офіс

У спробах зробити офісний дрес-код більш розслабленим та комфортним, замініть строгі штани на легінси. Не бійтеся експериментувати із кол в ідеалі білого кольору, або светр в світлих відтінках – і образ готовий.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

попередня статтяПостковідна реабілітація: що їсти та як відновити імунітет
наступна статтяЩо потрібно знати, щоб підібрати ідеальний тональний засіб для обличчя
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я