Як носити речі в клітинку, щоб виглядати модно: прості та стильні поєднання 2022

0
Як носити речі в клітинку, щоб виглядати модно: прості та стильні поєднання 2022
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Клітина завжди актуальна! Але не завжди виходить її модно комбінувати в аутфітах! Сьогодні ми розповімо, як носити клітинку, щоб це виглядало не нудно, а по-справжньому модно!

Грай із фактурами

Однотонний верх і картатий низ завжди класний вибір!

Але якщо замість гладкого лонгсліва вибрати фактурний светр-з косами, великої в’язки або з мохера, то образ заграє іншими фарбами і стане ще цікавішим.

2 в 1

Купуючи картатий костюм, ти робиш вагому інвестицію у свій гардероб!

По-перше, завжди актуально! По-друге – безліч поєднань!

Залишилося вибрати — зі брюками чи спідницею, а краще обоє, особливо в період розпродажів!

Носи комплектом – це виглядає стильно і доречно і вдень, і ввечері.

Вранці одягай його з білими кедами рюкзаком чи лаконічною сумкою. Увечері зміни взуття на підбори, додай масивні сережки та яскраву помаду – образ готовий!

Піджак поєднуй із джинсами, однотонними брюками та спідницями, і навіть сукнями лаконічного крою. А низ – штани чи спідниця підходять практично до всього.

Гармонія кольорів

Клітинка хороша тим, що поєднує кілька відтінків.

Не потрібно думати які аксесуари найкраще підібрати до клітчастого вбрання: уважно подивися на річ і вдивися в кольори смужок, зазвичай основних 3-5 – виходячи з них і підбирай аксесуари!

Комплект у класичних відтінках. Клітина “об’єднає” відразу кілька твоїх улюблених кольорів в одному образі!

Комбінуй принти

Хто сказав що не можна носити клітку та смужку разом? Сміливо одягай тільник зі спідницею-шатланкою або штани в смужку з піджаком “Принц Уельський”.

Це виглядає свіжо та стильно!

Базові образи на основі картатих речей виглядають цікавіше, спідниця + светр + велика сумка = нескладний, але класний осінній комплект.

Боїшся носити яскраві відтінки? Клітина робить їх “спокійнішими”, а образ в цілому виглядає більш стильним і гармонійним!

попередня стаття3 цікаві літні смузі: на сніданок, на обід, на вечерю
наступна статтяСекретний інгредієнт для ідеальної яєчні від шеф-кухаря
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я