Яка рослина допоможе в боротьбі з павуками

0
Яка рослина допоможе в боротьбі з павуками
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У холодну пору року у квартирах та будинках можна побачити непроханих гостей, які намагаються знайти затишний куточок та сховатися від холоду до весни.

Найчастіше наші квартири приваблюють таких квартирантів як павуки. Однак  присутність павуків не додає радості господарям житла. Їхня павутина додає роботи – зявляється павутиння, яке постійно потрібно прибирати. Тому господині прагнуть якнайшвидше позбутися павуків та інших комах у своїх помешканнях.

Як позбавити квартиру від павуків

Якщо ви затіяли прибирання, то постарайтеся зібрати павутину разом з дорослими комахами. Для цього скористайтеся віником або пилососом.

Потрібно ретельно очистити малодоступні місця в квартирі, не забуваючи про задні стінки меблів та простір за опалювальними приладами.

Павуки та інші комахи люблять селитися у темних та теплих місцях, де будують гнізда та відкладають яйця.

Способи боротьби з волохатими сусідами

Уважно огляньте всі вікна, двері та плінтуси. Якщо є щілини, то подбайте про те, щоб вони не стали відчиненими «ворітьми» для непроханих гостей. Замажте їх, а щілини на вікнах полагодьте.

Зробіть клейкі пастки і користуйтеся аерозолями, щоб раз і назавжди позбутися комах у вашому будинку.

Якщо вам не подобаються хімічні розчини та аерозолі, то спробуйте позбутися павуків у будинку за допомогою народних засобів.

Якщо у вашому будинку буде рости м’ята, то павуки та жучки назавжди забудуть дорогу до вашої оселі. Вони втечуть кудись подалі, зачувши запах цієї рослини.

Крім того, м’ята стане для вашого будинку природним освіжувачем повітря.

Досвідчені квітникарі знають, що за м’ятою легко доглядати, а аромат цієї рослини подобається багатьом людям.

Якщо в будинку є павутиння, то побризкайте приміщення розчином ефірної олії, м’яти та чистої води, на 0,5 літра води додавши десять крапель.

попередня статтяЯк замаринувати часник на зиму
наступна статтяСекрет приготування смачної шаурми в домашніх умовах
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я