5 способів використовувати алое для здоров’я та краси

0
5 способів використовувати алое для здоров'я та краси
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Корисні властивості алое були відомі ще в Стародавньому Єгипті, але через десятки століть рослина не втратила затребуваність у медицині та фармакології. Деякі жінки в домашніх умовах готують з алое різні засоби для здоров’я та краси.

Лосьйон для обличчя

Сік алое (100 мл) змішують із гарячою водою (3 ст. л.). Потім до цього складу додають спирт (3 ст. арк.). Компоненти ретельно перемішують, а потім наносять на проблемні ділянки.

Скраб для обличчя

Для приготування засобу потрібно три інгредієнти: сік алое, коричневий цукор та харчова сода.

Об’ємне волосся

Подрібнений лист алое (1 ст. л.) змішують з касторовою олією (1 ст. л.) та медом (1 ст. л.). Склад наносять на волосся та через 2-3 хв. змивають за допомогою шампуню.

Засіб проти лупи

Яєчний жовток змішують з медом (1 ст. л.), подрібненою м’якоттю алое (1 ст. л.) та зубчиком часнику (1 ст. л.). Засіб рівномірно розподіляють по помитому волоссю і залишають на 30 хв. Через півгодини змивають теплою водою. Лікувальну маску наносять раз на 7 днів.

М’яка шкіра рук

Сік алое (1 ст. л.) змішують із кокосовим маслом (1 ч. л.), наносять на руки легкими масажними рухами. Залишають на 5 хв., а потім змивають теплою водою.

попередня статтяУ чому секрет приготування смачних курячих котлет по-французьки
наступна статтяЩо додати при консервуванні огірків, щоб вони були хрумкі
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я