Блогерка показала ефективний спосіб вивести пляму від маркера

0
Блогерка показала ефективний спосіб вивести пляму від маркера
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Жителька Австралії Кароліна Макколі поділилася способом боротьби зі складним забрудненням на одязі. Своїм підписникам у Instagram вона показала, як вивести пляму від маркера із білої футболки.

Спочатку вона змочила пляму дезінфікуючим засобом для рук, після чого дала йому вібратися і потерла забруднення зубною щіткою. За словами Макколі, після дезінфектора вона також наносить на тканину засіб для виведення плям і відправляє футболку в прання на стандартний режим. У саму машинку вона додає оцет та гель для прання.

Передплатники оцінили запропонований лайфхак та подякували австралійці. «Дякую велике!», «Я обов’язково спробую», «Ти найкраща, дякую велику», «Мені дійсно допомогло, дякую величезне!» – Написали коментатори.

попередня статтяКейт Міддлтон пройшла через знущання від однокласниць
наступна стаття5 найпоширеніших помилок при тренуванні преса
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я