Кейт Міддлтон пройшла через знущання від однокласниць

0
Кейт Міддлтон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Дружина принца Вільяма виросла у забезпеченій сім’ї. Керол та Майкл Міддлтон намагалися обирати найкращі навчальні заклади для своїх дітей. Однак не всі з них герцогиня згадує із задоволенням.

Нещодавно вона на якийсь час повернулася в дитинство. Міддлтон побувала на уроці природознавства у школі Ноуер-Хілл у північному Лондоні. Разом із учнями 8-го класу Кейт дізналася про нейробіологію, а також про вплив розвитку в ранньому дитинстві на мозок. Діти поділилися знаннями, які вони здобули в рамках програми Оксфордського університету – вона спрямована на впровадження ключових принципів розвитку дітей раннього віку.

Ці теми близькі до дружини принца Вільяма. На початку року вона заснувала за королівського фонду центр раннього дитинства. Міддлтон досліджувала, як дитячі переживання впливають подальше життя.

Коли Кейт була приблизно в тому ж віці, що й сьогоднішні учні, її шкільний період був затьмарений знущаннями. На той момент вона навчалася у престижній школі-інтернаті для дівчаток Даун-Хаус у Беркширі. Кейт дражнили, оскільки деякі однолітки заздрили їй.

«Вона абсолютно ненавиділа школу та все, що в ній відбувалося. Деякі з дівчат там були жахливі. Її дражнили, бо вона була ідеальною –  з гарною фігурою,  милою та скромною дівчиною. Вона була не з тих, хто може за себе постояти»,

– розповіла в інтерв’ю Express шкільна подруга герцогині Джесіка Хей.

попередня статтяЕксперти назвали головні ознаки «смерті» iPhone
наступна статтяБлогерка показала ефективний спосіб вивести пляму від маркера
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я