Експерти назвали головні ознаки «смерті» iPhone

0
Експерти назвали головні ознаки «смерті» iPhone
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про те, що iPhone незабаром перестане працювати, можна дізнатися за низкою ознак. Фахівці видання ZDNet розповіли, на що слід звернути увагу.

Одним із «симптомів» є мерехтливий екран. Це може вказувати на несправний дисплей або пошкоджений шлейф, який з’єднує екран та материнську плату. Випадкові спрацьовування сенсорного шару дисплея під час запуску програм можуть говорити про вихід девайсу з ладу.

Несправність батареї або серйозні проблеми можуть призвести до раптового перезавантаження апарата. Якщо смартфон перестав заряджатися, експерти рекомендують замінити провід та перезавантажити девайс.

Останньою ознакою швидкого виходу смартфона з ладу експерти назвали екран, що помітно випирає з корпусу. “Це поганий знак, оскільки пошкоджений акумулятор небезпечний”, – попередили вони.

попередня стаття“Робіть фізичні вправи кожні півтори години”: як і скільки треба відпочивати від роботи?
наступна статтяКейт Міддлтон пройшла через знущання від однокласниць
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я