Як вибрати ідеальну шкіряну куртку: поради стиліста

0
Як вибрати ідеальну шкіряну куртку: поради стиліста
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Шкіряна куртка — одна з найуніверсальніших і найстильніших речей будь-якого сезону. Розповідаємо, як вибрати модель, яка не застаріє з часом і при цьому підійде до різних речей гардеробу.

Шкіряні куртки завжди можна було віднести до предмета базового гардеробу — вони були хітами подіумів наприкінці XX століття і залишаються незмінною частиною нових колекцій. Щоправда, на полицях магазинів можна знайти як універсальні та позачасові моделі, так і трендові новинки з активним декором та незвичайним кроєм. І головне — відрізнити одне від одного та придбати саме ту модель, за якою ви прийшли до магазину.

Цього року дизайнери пофантазували щодо фасонів, кольорів та оздоблення, тож знайти варіант до душі зможуть усі. До актуальної довжини шкіряних курток можна віднести укорочені до пояса, або подовжені, трохи нижче за пахвинну зону. При виборі варто звернути увагу на кілька ключових моделей, які в різних комплектаціях зможуть стати універсальною базою гардеробу, навколо якої легко буде будувати образи для різного випадку.

Шкіряна куртка-косуха

Куртку-косуху можна назвати класикою. Вона ніколи не вийде з моди і служитиме вам довгі роки. Створюйте total-лук в поєднанні зі шкіряними штанами, міксуйте з романтичними сукнями та високими чоботями. Інший актуальний варіант – спорт-шик, який буде ідеальним на кожен день, якщо ви ведете активний спосіб життя, або на вихідні, які хочете провести максимально комфортно. У пару до такої куртки можна поставити джинси, вільні штани-джогери та кеди.

Шкіряна сорочка

Створюйте сексуальні образи, надягаючи її першим шаром і розстібайте пару гудзиків, оголюючи зону декольте. Або ж користуйтеся прийомами стрітстайлерів і надягайте другим шаром на водолазки, светри, сорочки. Підкреслити лінію талії можна за допомогою незвичайних ременів та поясів.

Шкіряна куртка-жакет

Після невеликого затишшя ця модель знову повертається на подіуми. Дизайнери експериментують із різними кольорами, додаючи фарб у образи. Такий варіант курток дуже легко комбінується з іншими речами — по суті це той же жакет, просто шкіряний. Робіть ставку на колір та додавайте аксесуари.

Куртка-авіатор

Така модель актуальна не лише взимку. Без хутряної підкладки вона виглядає трохи менш жіночно, і щоб образ виглядав цікаво, її варто доповнити деталями, наприклад яскравою хусткою або акцентними сережками.

Як обрати

Найголовніше — правильно підібрати розмір шкіряного виробу: куртка має бути трохи вільна, щоб першим шаром ви могли надіти не лише футболку, але й джемпер чи худі.

Серед усього різноманіття фасонів варто обережно ставитися до шкіряних курток з бахромою, особливо якщо це не відповідає стилістиці вашого гардеробу. Також цього сезону знову актуальні баски, і деякі дизайнери представляють у своїх колекціях куртки з такими деталями — правда, навряд чи ця куртка повноцінно відпрацьовуватиме себе у вашому гардеробі. Тому якщо хочете бути в тренді, придбайте окремо куртку та баску та цікаво заміксуйте їх разом.

попередня статтяРецепт найкращої ікри з печених баклажанів на зиму
наступна статтяЯк приготувати корисну та натуральну пастилу із слив в домашніх умовах
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я