...
ГоловнаЛайфстайлЯк не можна використовувати ящик під духовкою

Як не можна використовувати ящик під духовкою

Підпишіться на нас:

Ящик під духовою шафою кожна господиня використовує по-своєму, як підказує “чуйка”, але не інструкція. Будьмо чесними: чи багато хто читав, як користуватися ним із практичною користю? Очевидно, ні. Обов’язково прочитайте, що не можна залишати під духовкою у “багатофункціональному” диво-ящику.

Подробиці

1. Висувний ящик придумали для того, щоб зберігати оптимальну температуру для приготовлених страв. Наприклад, ви приготували піцу, але по плану ще одна має пектися. І щоб перша не охолола, її варто поставити у нижнє відділення. Температурний режим під час роботи духової шафи підтримає стан піци протягом 1-2 годин.

2. Інше пряме практичне застосування — це нагрівання керамічних тарілок. Наприклад, ви плануєте викласти запечені голубці чи тушковану картоплю з м’ясом. Для того, щоб страва довше була гарячою, а тарілка не вкрала тепло собі — її варто підігріти. Часу приготування страви вистачить на те, щоб у нижньому ящику тарілка стала помірно теплою.

3. Не дозволено під духовкою зберігати всі паперові предмети (наприклад, пергамент для випічки), тканинні вироби (губки для миття посуду),хімічні засоби (для миття плити, кухні), пластикові предмети (одноразовий посуд). Тому якщо на вашій кухні у нижньому ящику під духовкою є такі предмети, знайдіть їм нове місце.

Якщо й хочете з ящика зробити компактний склад, то зберігайте у ньому сковорідки, дечка, форми для випікання, круг для пельменів тощо. Все, що піддається термічній обробці, і не виділяє токсичних ароматів.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...