Навіщо втикати гвоздику в цибулю: хитрість, про яку ви ще не знали

0
Навіщо втикати гвоздику в цибулю: хитрість, про яку ви ще не знали
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Небагато спецій можуть похвалитися таким широким спектром застосування, як гвоздика.

Засушені бутони гвоздики додають в рецепти глінтвейну, маринованих грибів або риби під маринадом.

Гвоздика – та сама пряність, яка користується популярністю у всьому світі. Не залишилася осторонь і кулінарна столиця Франції.

Саме французам треба дякувати за їхній чудовий винахід – цибулина клуте, що дослівно перекладається як цибулина, оббита цвяхами.

 

У звичайну почищену цибулину, яку, зрозуміло, попередньо слід очистити від лушпиння, встромляють кілька гвоздикових бутонів.

Їхня точна кількість невідома, у цій справі слід орієнтуватися на власний смак, проте 5-6 штучок буде цілком достатньо.

Таку цибулину додають у процесі приготування різних страв – супів, гарнірів, м’ясних чи рибних страв, а по завершенні готування легко витягають її з каструлі або сотейника.

Завдяки додаванню цибулини клуте обід або вечеря набуває особливого аромату. При цьому нікому в тарілці не зустрінеться гіркуватий та пряний бутон.

попередня статтяЯке сьогодні свято: 10 серпня 2022 року
наступна статтяХрусткі стріпси з кабачків за 15 хвилин
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я