...
ГоловнаЛайфстайл2 види органічного підживлення для гарного врожаю кабачків у серпні

2 види органічного підживлення для гарного врожаю кабачків у серпні

Підпишіться на нас:

Сьогодні розповідаємо про просте підживлення, яке слід внести під кабачки для отримання великого врожаю. Адже не секрет, що кабачки до серпня місяця вибирають із землі майже всі поживні речовини. І в більшості випадків можна отримати шикарний кущ з величезним листям. Але ж урожаю від нього так і не побачити.

На початку серпня слід вже відмовитися від азотних підживлень, оскільки рослина вже сформувалася. А на вирощування самих кабачків йому потрібні інші мікроелементи – калій, фосфор та трохи бору.

Найпростіший склад для такого підживлення – це деревна зола та борна кислота.

Готується підживлення просто

У 10 л води потрібно замочитина ніч  ночі деревний попіл (1л банку). А вранці слід розвести 5 г борної кислоти в теплій воді. Все змішати та пролити по 3 л настою під кущ. Підживлення потрібно вносити після на вологу землю з періодичністю в 10 днів.

А також хороший результат показують кабачки після підживлення їх за засобами повністю екологічного, біологічного добрива на основі торфу – Ефектон.

200гр ефектону слід розчинити в 10л води. І потім пролити по 1 літру добрива під кущ кабачків. І не забуваємо, заздалегідь пролити кущі водою. Періодичність: 1 раз на два тижні.

Щоб кабачки не піддавалися різним захворюванням, можна обробити по листу настоєм лушпиння цибулі. А також це чудовий спосіб утилізувати лушпиння цибулі, якої багато  назбирується протягом місяця, а також після недавнього викопування цибулі.

У 10л відро насипаємо лушпиння цибулі, залишки стебел, коріння на ⅓. Заливаємо водою та даємо настоятися протягом доби. Потім проціджуємо, заливаємо в пульверизатор, додаємо будь-який прилипач. І проводимо обприскувння листя кабачків із зовнішнього та внутрішнього боку. А залишки від цибулі можна відправити до компосту або прикопати на городі.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...