Як не купити непотрібні речі на розпродажі: 5 правил

0
Як не купити непотрібні речі на розпродажі: 5 простих правил
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сезон розпродажів – час, коли зробити покупки можна з найбільшою вигодою. З іншого боку, можна надто захопитися процесом і купити щось, що згодом буде лише займати місце у вашій гардеробній.

Як цього уникнути? Ось п’ять простих порад, які допоможуть робити покупки, якими ви справді будете задоволені — і не лише виходячи з магазину, а довго ще після шопінгу.

Обирайте класику

Найбезпечніший шлях — купувати зі знижками лише класичні речі. Човники та лофери нейтральних відтінків, «чоловічі» брючні костюми, добротний верхній одяг і сумки простих геометричних форм.

Уникайте очевидних трендів

Сезон розпродажів – не найкращий час, щоб купувати яскраві трендові речі. Завжди пам’ятаймо, що модний сезон вже добігає кінця, а значить, скоро в свої права вступлять вже нові тренди. Купуючи річ, яка в моді прямо зараз, постарайтеся звіритися з переліком трендів сезону: якщо ваша потенційна покупка там значиться – можна сміливо йти до каси.

Дайте собі час

Привабливі знижки часто штовхають нас на необдумані покупки. Щоб уникнути цього, намагайтеся не робити імпульсивного шопінгу. Давайте собі час на роздуми: щонайменше день, а краще — два-три. Знаємо, страх упустити вигідну покупку великий. Але ж витратитися на непотрібну річ — ще гірше.

Перегляньте свій гардероб

Перед походом за покупками було б непогано розібрати та впорядкувати ті речі, що вже є. Це допоможе уникнути повторних покупок того, що вже є, і краще зрозуміти, чого саме вам справді не вистачає. Після цього можна складати список речей, що бракують, — і сміливо вирушати за покупками.

Не орієнтуйтеся на зірок та інфлюєнсерів

Найчастіша помилка: перед походом на шопінг багато хто використовують для наглядності образи зірок та інфлюєнсерів. Але наздогнати їх просто неможливо: ці люди постійно носять одяг, який їм видали на один вечір або прислали в подарунок. Їхня робота — змушувати вас купити якнайбільше речей, які вам насправді зовсім не потрібні. Не давайте ввести себе в оману.

попередня статтяЯк вивести пляму від чорнил з одягу
наступна статтяЯк приготувати “фальшивого” тунця з кавуна
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я