Названо спосіб, який допоможе позбутись мурах на городі

0
Як прибрати мурашник з ділянки остаточно
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З цими комахами стикалися майже всі дачники, тому вони знають, що разом із мурахами на рослинах з’являється і попелиця. Досвідчені городники не чекають, поки шкідники поширяться по всій ділянці, а починають діяти майже одразу.

Подробиці

У боротьбі з мурахами дачникам допомагає газований напій на кшталт «Кока-Коли», який багато хто використовує ще й для очищення унітазу та іншої сантехніки.

Виявилося, що в садово-городніх справах від неї також є користь. Цей напій містить ортофосфорну кислоту, яка спалює навіть хітиновий покрив комах.

Як приготувати

Змішують по літру води та «Кока-Коли». Склад доповнюють 1 столовою ложкою рідкого господарського мила. Для боротьби з комахами, що сидять на рослинах, використовують метод обприскування. Решту виливають прямо на мурашник.

Досвідчені дачники стверджують, що після його застосування шкідники залишають ділянку вже за півгодини, але це не все. Мурахи, що опинилися в епіцентрі, гинуть.

попередня стаття«Лайфхак», як за допомогою солі «освіжити» старі кухонні рушники
наступна статтяЯк приготувати «королівські» картопляники
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я