Експерти назвали єдиний спосіб захиститися від нового штаму «Омікрон»

0
Єксперти назвали єдиний спосіб захиститися від нового штаму «Омікрон»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Оскільки новий варіант Covid-19 – Omicron стимулює до введеня глобальних заборон на поїздки, експерти кажуть, що занепокоєння щодо його впливу повинні спонукати мільйони невакцинованих людей отримати щеплення.

Подробиці

«Я сподіваюся, що протягом наступного тижня або двох тижнів, багато з цих невакцинованих людей скористаються перевагами вакцини», – сказав доктор Вільям Шаффнер, професор Медичного центру Університету Вандербільта

У п’ятницю на CNN доктор Ентоні Фаучі заявив наступне:

«Вакцинація допоможе нам у найближчій перспективі. І я сподіваюся, що, яким би “поганим” не виявився Omicron, наша вакцина все одно буде частково ефективною».

Д-р Ентоні Фаучі повторив це, вказавши на вакцинацію та ревакцинацію як на ефективні засоби пом’якшення наслідків.

«Я говорю це абсолютно чітко, що зараз дуже важливий час для вакцинації невакцинованих людей», — сказав Фаучі NBC News у п’ятницю.

«Прискорювальні щеплення дають вам дуже, дуже важливу перевагу», — сказав він, зазначивши, що прискорювачі підвищують рівень антитіл, які захищають від вірусу.

Дані Центрів контролю та профілактики захворювань США показали, що станом на п’ятницю 196 мільйонів американців, або 59% населення США, були повністю вакциновані. Згідно з даними, ще 37,5 мільйонів отримали прискорювальні щеплення.

попередня стаття«Золоті» правила, як вибрати «свій» аромат
наступна стаття«Страва по-королівськи»: як приготувати одну з улюблених страв Єлизавети II
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я