Топ найкращих і стильних серіалів: «Ейфорія», «Голлівуд» та інші

0
Топ найкращих і стильних серіалів: «Ейфорія», «Голлівуд» та інші
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Подивитися їх варто хоча б заради неймовірно крутої картинки. Редакція Prostoway pібралf топ найкращих та найстильніших серіалів:

“Ейфорія”

Найбільш обговорюваний та скандальний серіал 2019-го про Ру, яка провела все літо в реабілітаційній клініці після передозування та повернулася до своїх однокласників. Обережно: дуже багато відвертих сцен!

«Сестра Ретчед»

Сара Полсон у головній ролі! Це проект про життя Мілдред Ретчед — героїні роману «Пролітаючи над гніздом зозулі» Кена Кізі, яка псувала життя пацієнтам психіатричної лікарні. Працював над «Ретчедом», до речі, автор «Американської історії жахів» та «Американської історії злочинів» Райан Мерфі, виконавчим продюсером став Майкл Дуглас.

«Голлівуд»

Усього сім епізодів про епоху 40-х: молоді таланти стягуються до Каліфорнії та готові на все заради слави. Автор проекту – Райан Мерфі, який подарував нам «Американську історію жахів».

«Чому жінки вбивають»

Героїні – домогосподарка Бет із 60-х років, світська левиця Симона із 80-х та адвокат Джейд, наша сучасниця. Чорна комедія про шлюб не лише смішна, а ще й дуже гарна!

«Молодий Папа»

Не втомимося повторювати, який гарний тут Джуд Лоу. Він виконав у проекті роль наймолодшого в історії Папи Римського (всього 47 років), який встановлює свої порядки у церкві.

«Політик»

Чорна комедія від автора «Американської історії жахів» із дуже стильною Гвінет Пелтроу в одній із головних ролей. Це історія про Пейтона Хобарта, який мріє стати президентом США, впевнено йде до своєї мети, а паралельно з цим намагається впоратися зі втратою друга, шкільними інтригами та першим коханням.

«Поза»

Історія про Нью-Йорк 80-х, артистів-транссексуалів і зародження ЛГБТ-спільноти в Америці. В одній із головних ролей наш улюбленець Біллі Портер!

“Американська історія злочинів”

Радимо другий сезон під назвою «Вбивство Джанні Версаче», в якому розповідається про смерть відомого модельєра від імені вбивці. Пенелопа Крус тут просто чудова!

попередня статтяДієтолог розповіла про продукти, що піднімають настрій
наступна стаття«Золоті» правила, як вибрати «свій» аромат
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я