Як швидко надати блиску волоссю в домашніх умовах

0
Як швидко надати блиску волоссю в домашніх умовах
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мрієте про гладке, блискуче волосся? Для цього зовсім необов’язково купувати спеціальні продукти та використовувати дорогі засоби! У цій статті ви знайдете безкоштовні поради для блискучого волосся!

Наносьте маску

Коли вимили голову, нанесіть маску для волосся, а потім вже займайтеся іншими процедурами. За цей час маска встигне глибше подіяти і ефект буде помітнішим! Маска встигне наситити волосся, зробити його шовковистим і розгладити його, воно буде набагато м’якшим, гладкішим і доглянутішим.

Оберніть волосся в пакет і одягніть рушник

Якщо ви миєте голову окремо, після цього нанесіть маску і надягніть на голову поліетиленовий пакет, зверху надягніть рушник. Це створить термоефект і посилить дію маски, якщо потримати маску таким чином хоча б 15-20 хвилин, то ефект буде немовби від салонної процедури. Такий прийом можна використовувати для глибокого зволоження волосся, наприклад раз на тиждень.

Ополосніть волосся прохолодною водою

Коли ви завершуєте догляд за волоссям, промийте його прохолодною водою. Це закриє кутикулу волосся і розгладить їх! Ось побачите, ефект буде кращий, ніж від засобів, що не змиваються, сироваток і спреїв. Лише прохолодна вода!

попередня статтяЧим замінити молоко при приготуванні картопляного пюре
наступна статтяПростий рецепт страви з кабачків на сніданок
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я