Антитренди манікуру 2022: 5 кольорів, про які варто забути

0
Антитренди манікуру 2022: 5 кольорів про які варто забути
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Настав час поділитися неактуальними кольорами, з якими будь-який нейл-дизайн буде виглядати застарілим.

Салатовий

Салатовий колір у манікюрі був одним із найактуальніших у 2018-му, але пішов у забуття. Якщо влітку вам хочеться яскравих відтінків зеленого, віддавайте перевагу більш трендовим варіантам: наприклад, нефритовому, оливковому або смарагдовому. Вони будуть чудово виглядати на нігтях як в однотонному виконанні, так і в поєднанні з актуальними дизайнами.

Аквамарин

Близькі до природних кольорів – далеко не вічна класика. Якщо ви мрієте про відпочинок біля моря, пропонуємо замінити аквамарин на актуальні відтінки синього. До речі, не бійтеся поєднувати їх з іншими трендовими кольорами цього року: помаранчевим та фуксією.

Перламутровий бордовий

Незважаючи на те, що нульові знову захопили б’юті-індустрію, перламутровий бордовий лак, який прикрашав нігті Брітні Спірс та Ліндсі Лохан, таки залишився в минулому. Якщо хочете віддати данину епосі гламуру, зробіть манікюр з блиском перлів, як у Хейлі Бібер: використовуйте лаки рожевого та бузкового кольорів у поєднанні з сяючим покриттям.

Срібний

У зимовий сезон багато хто покриває нігті срібним лаком, проте цього року створювати новорічний настрій за допомогою цього кольору точно не варто. Якщо вам захочеться додати блиску, використовуйте сяючий топ чи стрази.

Неоново-жовтий

Минулого літа неоново-жовті відтінки займали домінуючі позиції і у фешн-індустрії, і в б’юті-сфері. Цього року їхнє місце зайняли яскраво-рожевий та помаранчевий, тому зараз саме час попрощатися з кислотною варіацією жовтого, у тому числі й у манікюрі.

попередня статтяШвидкий та простий рецепт оладок з курячого філе на кефірі
наступна статтяЯк зберегти соковитість відвареної кукурудзи
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я