Який сидерат може замінити різні види «підживлення» для рослин

0
Який сидерат може замінити всі інші
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Всім відомо про важливість правила сівозміни, згідно з якою не можна висаджувати родинні культури одна за одною. Однак якщо ви не хочете замислюватися про те, що ж посадити як зелене добриво після того чи іншого овочу, зупиніться на цій рослині.

Подробиці

Йдеться про такий універсальний сидерат, як фацелія. Цей дивовижний медонос можна сіяти як після, так і перед будь-якою культурою, що вигідно відрізняє його від інших трав.

Ще один важливий плюс фацелії полягає в тому, що у неї дуже м’яке і соковите листя, при попаданні в ґрунт якого не потрібно багато часу на «переробку».

Більш того, ця рослина не тільки високостійка до будь-яких комах-шкідників або інфекційних захворювань, але й здатна захистити від цієї напасті культури, що вирощуються по сусідству. Посадити фацелію можна, зокрема, з кінця літа до середини осені.

Завдяки цьому ґрунт на вашій ділянці відновиться та оздоровиться, його склад покращиться та насититься поживними речовинами.

попередня статтяЯк видалити шерсть тварин з одягу під час прання
наступна статтяЩо додати в воду при варінні буряків, щоб зберегти колір і смак продукту
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я