Як видалити плями шоколаду з одягу

0
Як видалити плями шоколаду з одягу: перевірені поради, це працює!
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ваша дитина чи навіть ви забруднилися шоколадом, не засмучуйтеся і не прощайтеся з улюбленим одягом. Записуйте поради, що працюють, й ефективно очищуйте речі. Головне: помітити пляму і не відправити її у пральну машину на стандартне прання.

Подробиці

Одяг, на який потрапив рідкий чи талий шоколад, потрібно відразу відкласти від інших брудних речей. Це робимо для того, щоб шоколадну плями не перекочували і не намазюкали інші речі.

У миску наливаємо теплу воду, замочуємо одяг так, щоб ледь покрило тканину. На пляму наливаємо засіб для миття посуду — будь-який, без різниці навіть яка фірма й вартість. Принцип дії однаковий: протягом 10 хвилин засіб розчиняє шоколадні плями у волокнах і після полоскання шоколад розчиняється, мов і не було.

Якщо від шоколадної плями залишився жирний слід, то спробуйте натерти ще зубною пастою, але без барвників, щоб не зіпсувати одяг. Бо порад, як вивести плями від зубної пасти у нас ще нема 🙂

Після цього відправте одяг на звичайний режим прання й очікуйте чисті речі для сушки.

попередня статтяЯк приготувати смачну домашню варену ковбасу
наступна статтяЯк простим способом смачно засолити червону рибку
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я