...
ГоловнаЛайфстайлЩо можна посіяти наприкінці липня і початку серпня, щоб встигнути зібрати врожай

Що можна посіяти наприкінці липня і початку серпня, щоб встигнути зібрати врожай

Підпишіться на нас:

У липні помилково думати, що сезон добігає кінця, адже в середині літа можна посіяти ще масу культур і встигнути зібрати врожай. Кінець липня та початок серпня – саме час для посіву зелені та деяких коренеплодів.

Базилік

Якщо ви живете у північних районах і переживаєте, що базилік не встигне вирости, зробіть це у теплиці.

Петрушка

Несподівано, але найкраще росте саме та петрушка, яка була посіяна у другій половині літа. Не забудьте замочити насіння, щоб забезпечити їх схожість.

Кріп

Висаджений наприкінці липня кріп, як правило, пухнастіший і рясніший, ніж той, що був висаджений раніше, тому що зараз створені всі сприятливі для нього умови: достатня кількість тепла і вологи.

Цибуля чорнушка

Якщо ви хочете подавати страви на стіл у супроводі зеленого цибульного пір’я, замочіть зернятка чорнушки в мокрій ганчірочці на 2-3 години, а потім підсушіть – вони повинні сипатися і не прилипати до рук.

Листовий або качаний салат

У цьому випадку все слід робити навпаки – насіння цієї культури замочування не потребує. Їх слід посіяти відразу в ґрунт.

Редиска

При висадженні редиски спирайтеся на інформацію на упаковці: в залежності від сорту цей овоч можна збирати через 18-30 днів після висаджування.

Ріпа

Плюс ріпи, висадженої наприкінці другого місяця літа в тому, що такі коренеплоди зберігатимуться довше, ніж ті, які посадили в червні.

Дайкон

Від моменту посіву до збирання врожаю цього смачного та корисного овочу, як правило, має пройти від 65 до 70 днів.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...