Земля в “коридорі затемнень”: що можна і не можна робити у цей період

0
Земля в
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Коридор затемнень випадає на два заключні місяці 2021 року – як поводитися в цей період, щоб уникнути проблем на 10 років вперед? І що готує 2022 рік Чорного водяного тигра у політиці, економіці та житті? Прогноз від телепродюсера, астролога Олени Микільської.

Подробиці

Коридор затемнень, що наближається в листопаді – грудні 2021 року, відчувається вже зараз за багатьма подіями в різних кінцях світу – це і трагічна стрілянина на зйомках фільму з Алеком Болдуїном, і масштабна пожежа з загибеллю людей у ​​Пензенській області, і скандал з бійкою на концерті Трубецького.

“19 листопада відбулося місячне затемнення, воно відкриватиме цей коридор, який закінчиться сонячним затемненням 4 грудня. У період коридору затемнень все, що ми з вами робимо або не робимо, робить на нас такий вплив, що змінити ситуацію ми зможемо тільки через 9,5 років або навіть через 18,5 років, тобто все, що ми зараз робитимемо, нам обов’язково відгукнеться протягом цього часу, бо тільки тоді будуть схожі аспекти, і ми зможемо змінити ситуацію”, ― попереджає Микільська.

У період коридору затемнень, щоб уникнути проблем у 10-річній перспективі, астролог радить поводитися обачно і не робити дій та рішень, які можуть повернутися до вас бумерангом.

Прогноз на 2022 рік

Також Микільська розповідає, чого чекати різним знакам зодіаку від Чорного Водяного тигра, що настає у 2022 році.

“Починається цей рік тільки з початку лютого. Тигр приходить на зміну Бику, Тигр зовсім інша тварина, це одна з священних тварин. Тигр з одного боку обережний, це та тварина, яка може сховатися, причаїтися і в самий несподіваний момент зробити цей серйозний стрибок і схопити здобич. І якщо ми перенесемо ці якості в наше життя, такі події з нами і будуть ставатися”, – зазначає Микільська.

У кар’єрі та фінансах у 2022 році важливо чітко йти до своєї мети, бути максимально активним та діяти стрімко, тривалих сумнівів та рефлексій цей рік вам не пробачить, зазначає Микільська.

Найбільші бонуси у новому році запрацюють ті люди, які рвуться до здобутків і для яких важливий фінансовий комфорт, головне – не стати здобиччю для іншого більшого тигра, попереджає Микільська. Всі великі інвестиції краще зробити до квітня 2022 до початку періоду нестабільності.

Що буде з коронавірусом у 2022 році?

Не можу заспокоїти і сказати, що все вирішиться, зазначає астролог:

“Не вирішиться. Мало того, ми побачимо сплеск, можливо, інших якихось історій, пов’язаних зі здоров’ям, і це будуть вірусні захворювання, але є позитивна новина – це можливість винаходу нових препаратів, з допомогою яких вірус буде подолано. Але це станеться аж в 2024 році. Буде серйозний прорив у медицині, а також вийдуть в маси ліки, які зможуть лікувати онкологію”, розповідає Микільська.

 

попередня статтяСтильний вечірній манікюр 2021-2022 для особливих нагод
наступна статтяЩо потрібно встигнути зробити до кінця року кожному знаку зодіаку
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я