Навіщо огірки потрібно «підгодовувати» попелом з кропивою

0
Навіщо огірки потрібно підгодовувати попелом з кропивою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багатий урожай смачних, рівних і хрустких огірків можна отримати лише підгодовуючи овочеву культуру. При цьому зовсім не обов’язково звертатися за допомогою до мінеральних добрив, оскільки огірки дають чудовий результат при використанні органіки.

Подробиці

Попіл, що містить багато калію, – саме те органічне підживлення, яке просто необхідне для формування зав’язей і розвитку рослини в цілому.

Крім цього, вона містить достатню кількість магнію та кальцію, а також зміцнює імунітет овочів.

Щоб приготувати цінне підживлення, в 10-літрове відро, наповнене теплою водою, всипте склянку золи та залиште на добу.

Зробити це добриво досконалим можна, додавши до золи кропиву – ця рослина служить чудовим джерелом азоту, який потрібний культурі для нарощування зеленої маси.

Наповніть будь-яку тару кропивою та залийте її водою. Сюди ж всипте жменю землі та столову ложку цукру. Після того, як мине тиждень, розчин готовий до вживання.

Додайте кропив’яний настій до суміші попелу і води, яку підготували раніше, і можете приступати до поливу – на один огірковий кущ потрібно півлітра поживної рідини.

попередня статтяЯк закип’ятити молоко, щоб «не втекло»
наступна статтяПомідори на зиму без консервації, заморожування і стерилізації
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я