Чим і коли удобрювати помідори, щоби збирати врожай відрами

0
помідори
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для рясного врожаю помідорів дачникам потрібно не лише правильно поливати рослини, а й своєчасно вносити підживлення. Відрами плоди томатів збирають ті городники, які мають особливу схему внесення додаткового харчування.

Перше підживлення

Починають удобрювати помідори, коли рослинах з’являються перші 5-6 листків. Використовують розчин коров’яку.

У десяти літрах води розмішують 0,5 кг органічного компонента. Засіб перемішують та дають настоятися протягом 4-5 днів. Проціджують та поливають грядки.

Друге підживлення

Новий поживний склад готують під час цвітіння. Цього разу його роблять на основі попелу. У десяти літрах води розмішують 1 кг продукту горіння. Розчин перемішують та настоюють 3-4 дні, а потім поливають грядки.

Третє підживлення

Ще одне добриво роблять у процесі плодоношення. У 10 л води розмішують літр свіжого молока, 10 крапель йоду та 1 чайну ложку борної кислоти.

Останній компонент попередньо розчиняють у невеликій кількості теплої води, а потім виливають у основний склад. Розчином поливають грядки – по літру засобу на кожен кущик.

попередня статтяЩо першим покласти в борщ — капусту чи картоплю
наступна статтяТоп-7 неочевидних способів використання оцту в господарстві
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я