Новий серіал Netflix обійшов по популярності «Гру в кальмара»

0
«Поклик пекла»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ще кілька років тому аудиторія корейських фільмів та серіалів обмежувалася вузьким колом аматорів. Однак після перемоги «Паразитів» на «Оскарі» та фурору «Гри кальмара» на Netflix стало зрозуміло, що до цього ринку необхідно придивлятися. І ось на обрії замаячила нова гучна прем’єра. Мова про «Поклик пекла» режисера Ен Сан-хо.

Подробиці

Цей постановник, до речі, справжній майстер хайпових творів. Його зомбі-трилер «Потяг до Пусана» у 2016 році став одним із найбільш обговорюваних фільмів у світі. Ідея нового серіалу з’явилася у постановника давно, але, як це часто буває, далеко не відразу вдалося втілити її в життя. Коли Сан-хо збився з ніг у пошуках продюсерів, здатних виділити йому достатній бюджет, до Південної Кореї прийшов медіа-гігант Netflix.

Сюжет серіалу досить оригінальний: у недалекому майбутньому люди починають отримувати дивні повідомлення із зазначенням точної дати їхньої смерті. Саме в цей час за ними приходять жахливі монстри, які забирають нещасних у пекло.

Коли трапляється кілька таких випадків, світ охоплює паніка. Люди, які бажають уникнути долі грішників, шукають шляхи спокутування своїх гріхів. Ось тут і з’являється секта «Нова правда». Її лідер стверджує, що має знання, яке допоможе уникнути страшної кари. Зрозуміло, його паства стрімко зростає, але через кілька років правдивість релігійного вчення ставиться під сумнів.

На перший погляд здається, що перед глядачами черговий містичний трилер, але сюжет картини набагато багатогранніший. У «Поклику пекла» обговорюється одна з найболючіших проблем Південної Кореї — велика кількість сект та релігійних конфесій.

У країні функціонують десятки дивних релігійних об’єднань, послідовники яких часто готові бездумно йти за своїми лідерами.

Кадри з серіалу «Поклик пекла»

Саме такий збірний образ секти представлений у серіалі. Творці проекту розмірковують: як далеко готова зайти людина, щоб урятуватися від неминучої смерті?

«Поклик пекла» завдяки своєму нетривіальному сюжету миттєво підкорив корейську публіку. Ну, а далі серіал розпочав переможну ходу: зараз проект входить до 10-ки популярних серіалів Netflix у 72 країнах світу!

Кадри з серіалу «Поклик пекла»

Але новий серіал не тільки хвалять. Навпаки, рейтинги серіалу досить скромні. Багато хто пов’язує це з надто специфічною темою та посередніми спецефектами. Чудовиська в багатосерійній картині промальовані дуже погано, і це миттєво впадає у вічі. Особливо, якщо згадати, яку увагу Netflix приділяє якості своїх оригінальних шоу.

Так чи інакше, хайп навколо «Поклику пекла» піднявся. Навряд чи він буде таким же масштабним, як під час обговорень «Гри кальмара», але голлівудські продюсери, напевно, вже вишикувалися в чергу за свіжими корейськими ідеями.

попередня статтяДжессіка Альба обрала надто вузьке пляжне вбрання
наступна статтяЧи завжди мовчання – золото? Або як недомовки шкодять відносинам
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я