...
ГоловнаЛайфстайлЯк за допомогою гороху та вівсянки збільшити врожай огірків

Як за допомогою гороху та вівсянки збільшити врожай огірків

Підпишіться на нас:

Мало хто знає, що збільшити врожай овочів можна за рахунок використання інших продуктів харчування. У складі ряду продуктів міститься ряд поживних речовин, завдяки чому вони можуть зрівнятися за якістю з гарним підживленням. Серед багатьох способів особливо виділяються підживлення на основі гороху та вівсянки.

Як правильно підгодовувати огірки

Горох

Найкраще вибирати недорогий колотий горох. Він має чудовий потенціал, оскільки містить масу поживних речовин, які необхідні для огірків.

Використовувати бобову культуру як підживлення нескладно.

Неподалік самого куща потрібно викопати невелику траншею, відправити в неї горох, закопати землею. На один кущ потрібно не більше ложки бобових.

Перевага способу полягає в тому, що підживлення виходить “довгограючим”, тому його можна використовувати лише один раз протягом сезону.

Вівсяні пластівці

Цей метод теж багатьом припаде до вподоби через свою низьку вартість і високу ефективність. Для початку варто змішати склянку пластівців із 10 літрами води.

Добриво має настоюватися протягом трьох днів.

Потім на кожен кущ витрачайте по літру підживлення.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...