Гороскоп на грудень 2021 року для всіх знаків зодіаку

0
Гороскоп на грудень 2021 року для всіх знаків зодіаку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Овен

Ініціатива у грудні гаряче вітається, дорогий Овен. Знаєте, що таке зірвати великий куш? Якщо забороните собі довго розгойдуватися і спробуєте жваво вирішувати проблеми, можливо, дізнаєтесь…

Телець

Здавалося б, незговірливість — не найкраща риса для наслідування. Однак часом варто впертись рогами, щоб не дати ближньому зробити помилку. У грудні Телець убереже когось від необачного кроку.

Близнюки

Грудень у Близнюків пройде згідно з планом: запланували зліт – буде зліт, боїтеся провалу – як кажуть, розпишіться в отриманні. Отже, запорука успіху — оптимізм і віра в себе. Не дякуйте…

Рак

Нехай кінець року і не принесе Раку новий панцир, просторіший і мобільніший, але результат праць його неодмінно порадує. Ви маєте право сподіватися на прибуток, можливо навіть більший, ніж припускали.

Лев

Починати в грудні нове життя — для когось витівка досить сумнівна. А ось деяким Левам цілком це вдасться. Адже кохання не звіряється з календарем — нагряне, як завжди, ненароком.

Діва

У відстоюванні своїх ідей, принципів, загалом, всього, що не є, Діві варто скористатися всім арсеналом засобів — силою переконання, хитрістю і терпінням. І ця гримуча суміш спрацює!

Терези

Не бійтеся, плани, які давно виношуєте, настав час нарешті випустити у світ. І краще зробити це наприкінці року. Невідомо, чи буде світ щасливішим, але ваші проекти можуть стати успішними.

Скорпіон

Колеги не дуже вірять у вашу витівку? Буває… Але Скорпіон хороший тим, що спортивна агресія змушує його мозок і тіло працювати в сто разів ефективніше. Надеріть їм самі знаєте, що перед Новим роком!

Стрілець

Дрібна  сварка через прокинуту солі часом виливається в Троянську війну. Пам’ятаючи про це, не нагнітайте та не посилюйте. Послабте поводи сімейної колісниці, щоб не втратити сідока на повороті.

Козеріг

Весь рік провівши в працях праведних, Козеріг, безсумнівно, заслужив відпочинок. А з урахуванням того, що на найстаріших проллється благодатний грошовий дощ, настав час будувати плани зимового вояжу.

Водолій

Збентежив несподівано скромний результат, яким увінчалися ваші наполегливі старання? Ви, мабуть, мріяли, що небо в алмазах засяє над головою до ранку наступного дня? Воно засяє, але трохи згодом.

Риби

Приємним сюрпризом стане щасливе вирішення проблем, що недавно виникли. І все завдяки вашій винятковій здатності виявляти витримку там, де інші хапаються за сокиру.

попередня статтяКаменських у мерехтливій сукні з паєтками оголила бюст
наступна стаття5 щоденних звичок, які запобігають сухості шкіри
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я