Знаки зодіаку, яким пощастить в 2022 році

0
Знаки зодіаку, яким пощастить в 2022 році
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кому Водяний Тигр готує любовні пригоди, а для кого рік пройде під знаком удачі та везіння. У 2022 році удача обов’язково посміхнеться представникам чотирьох сузір’їв.

Овнам везтиме у роботі. Успіх дозволить вирішити болісне для мешканців першого небесного будинку фінансове питання. Для цього треба духовно та фізично розвиватися.

Раки зможуть вийти із важких стосунків. Вони нарешті перестануть піддаватися провокаціям і почнуть протистояти маніпуляторам. Легко знайти нового партнера.

Діви активно працюватимуть над собою. Нагорода буде негайною. Справи підуть у гору. З’явиться шанс зміцнити авторитет та підвищити соціальний статус.

Козерогам доля подарує подарунок у вигляді хобі. Заповітна мрія представників знаку здійсниться. Настане час відпочинку, відновлення життєвих сил.

Які зміни чекають у 2022 році – прогноз для всіх знаків зодіаку

Зазначимо, астрологи виділяють кілька знаків зодіаку, яким особливо пощастить у 2022 році, але це не означає, що решті доведеться зіткнутися із труднощами. Астрологи радять дослухатися гороскопів, але діяти самостійно, визначаючи цілі на майбутнє.

Любовний гороскоп на 2022 рік

Згідно з китайським календарем, Новий рік розпочнеться 1 лютого 2022-го, а закінчиться 21 січня 2023-го. Стихія хижака – Вода, тому символ 2022 називають Водяним або Чорним тигром.

Астрологи єдині на думку про те, що рік, що наступає, принесе нам зміни, причому для деяких – кардинальні. Рік Тигра обіцяє переїзди чи зміну роботи. Рік буде особливо вдалим для тих, хто давно хотів спробувати свої сили у новій справі. Крім того, Тигр благоволить тим, хто має намір присвятити себе освоєнню нових знань, наприклад, у вивченні іноземної мови.

Кому пощастить у рік Тигра

Вдалим 2022 стане для людей артистичних і цікавих, які не бояться ризикувати. Стихією 2022 року стане вода, а найщасливішими місяцями стануть травень, липень та жовтень. Цифри, які принесуть успіх у 2022-му: 1, 3 та 4. 16-й та 27-й день китайського місячного календаря стануть найсприятливішими.

ДЖЕРЕЛОSputnik
попередня стаття15 філософських фільмів, які допоможуть змінити погляди на життя
наступна стаття8 «дієтичних» продуктів, від яких гладшають
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я