«Чоловічі» жакети в тонку смужку ніколи не вийдуть із моди – і ось чому

0
«Чоловічі» жакети в тонку смужку ніколи не вийдуть із моди – і ось чому
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Будь-який стиліст, при складанні «базового гардеробу» неодмінно слідом за парою синіх джинсів включить до нього жакет прямого крою. З того часу, як жінки стали активно запозичувати речі та фасони у чоловіків, ця модель ніколи не залишала список трендів — змінювалися лише кольори, принти та іноді крій. Вічної класикою залишалася одна інтерпретація хіта: легкий оверсайз, нейтральна темна гама і тонка контрастна смужка — ось формула вигідної модної інвестиції.

Завдяки своєму об’єму, такий жакет не тільки зайвий раз підкреслить витончену жіночу фігуру, але й допоможе скласти безліч комбінацій для будь-якого сезону. Влітку — з простою білою майкою та шортами-бермудами з деніму; з тонкою «чайною» сукнею або моделлю в стилі білизни; з кроп-топом та велосипедками – тут ви обмежені лише своєю фантазією. З настанням холодів шорти міняємо на широкі джинси, а топи – на водолазку та сорочку.

При покупці насамперед варто звернути на матеріал і відтінок: нехай це буде шерсть темно-синього чи графітового кольору. Це поєднання одночасно практичне і благородне: льон і синтетика завжди виглядатимуть «по-літньому» і не «дорого».

попередня статтяЯк швидко обсмажити картоплю: кулінарний “лайфхак”, який дозволить заощадити час
наступна статтяЯк один інгредієнт перетворить окрошку на кулінарний шедевр
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я