“Секрети” виведення плям з поверхні пральної машини

0
Навіть стара пральна машина засяє, як нова: секрети позбавлення плям з її поверхні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Підтримувати пральну машину в належному вигляді просто. Для цього треба після кожного прання протирати корпус, дверцята, гумовий ущільнювач та відділ для порошку.

Якщо забути про цю просту процедуру, незабаром можна знайти застарілі плями. Часто вони в’їдаються в поверхню пластику та залишають на ньому жовті сліди. Але не варто засмучуватися, більшість із них можна вивести досить простими способами.

Як позбутися плям на пральній машинці

  1. Найпростіший спосіб передбачає нанесення засобу для миття посуду за допомогою м’якої губки. Мильний розчин треба залишити на 15 хвилин, а потім прибрати за допомогою вологої серветки. Проте такий варіант підходить для свіжих забруднень.
  2. Досвідчені господині зазначають, що від жовтих плям також рятує перекис водню. Достатньо нанести трохи розчину на ватний диск та протерти поверхню.
  3. Ще один спосіб передбачає використання оцту. Але його після процедури треба швидко змити водою, а також обов’язково працювати треба у рукавичках, щоб не завдати шкоди ніжній шкірі рук.
попередня статтяЯк приготувати корисне печиво з медом і без масла
наступна статтяЯк приготувати бананово-малиновий торт «Ніжний»
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я