Як позбавитися запахів на кухні, якщо у вас немає витяжки

0
Як позбавитися запахів на кухні, якщо у вас немає витяжки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

1. Провітріть приміщення

По-перше, закрийте двері, які ведуть на кухню. Це не дозволить запахам поширитись по всій квартирі. Відкрийте вікна. Якщо у вас є переносний вентилятор, направте його у бік вікна. Так запах вивітриться набагато швидше.

2. Не затягуйте з прибиранням

Не залишайте на сковороді олію, на якій готували. Відразу після готування протріть всі жирні і липкі поверхні. Винесіть сміття, не чекаючи, поки сміттеве відро наповниться до країв. Не залишайте на столі залишки їжі, а приберіть їх у холодильник.

3. Оточіть себе приємними запахами

Поставте на повільний вогонь воду із лимонною цедрою, паличками кориці або іншими інгредієнтами на ваш смак. Залиште на півгодини чи годину. Не забудьте вимкнути, інакше доведеться позбуватися ще й запаху кориці, що підгоріла.

4. Заваріть каву

Горнятко ароматної кави з ранку не тільки забезпечить заряд бадьорості, але й замаскує неприємні запахи.

5. Нейтралізуйте запахи

Це допоможе зробити звичайний оцет. Поставте на вогонь трохи оцту і доведіть до кипіння. Звичайно, спочатку по кухні пошириться оцтовий аромат, але потім він випарується, як і всі інші. Це того варто.

попередня статтяЩо робити, якщо ви пересолили страву
наступна статтяОгірки з кетчупом «Чілі»: “секретний інгредієнт”
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я