У чому секрет осиної талії герцогині Кейт Міддлтон

0
У чому секрет осиної талії герцогині Кейт Міддлтон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, безумовно, улюблениця не лише британської, а й світової спільноти. Будучи матір’ю трьох дітей, Кетрін має фігуру, якою позаздрять багато молодих дівчат. Герцогиня народилася у простій сім’ї, де з дитинства їй прищеплювали любов до приготування їжі, і, навіть попри своє нинішнє високе становище, Кетрін обожнює готувати і  робить це самостійно.

За словами британського шеф-кухаря Керолін Робб, яка працювала в Кенсінгтонському палаці понад два десятиліття, більшу частину їжі для принца Вільяма та дітей Кейт готує сама, не вдаючись до допомоги кухарів. Вечорами королівське подружжя любить збиратися за одним столом і вечеряти разом.

Герцогиня Кетрін віддає перевагу здоровій збалансованій дієті, що включає в себе багато білка, вітамінів і корисних мікроелементів. Нижче розповідаємо, чим Кейт харчується протягом дня.

Сніданок

Щоб забезпечити собі заряд енергії відразу після пробудження, Кейт віддає перевагу зеленому смузі, чаю або каві. До складу напою входять спіруліна (водорості, які вважаються суперфудом), кілька видів зеленого салату, шпинат, капуста, матчі та селера. Такий зелений коктейль містить скарбницю вітамінів, антиоксидантів, макро- та мікроелементів та мінералів. Крім того, напій допомагає включити організм у роботу після нічного сну та благотворно впливає на травлення.

Кейт Міддлтон і принц Уільям
Кейт Міддлтон і принц Уільям

Обід

Один із головних елементів кожного обіду герцогині – велика тарілка овочевого салату. Кейт просто обожнює кавунові салати, гаспачо, ягоди годжі, салат з кіноа (одним із головних джерел рослинного білка) та севиче з лосося. Герцогиня намагається зробити те щоб більшу частину її раціону становили рослинні продукти. Ось він, секрет її ідеальної сяючої шкіри.

Крім того, Кейт часто сама купляє продукти. Папараці не раз ловили її з продуктовим візком у супермаркетах Лондона.

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон
Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон

Вечеря

Вечорами королівська сім’я часто їсть улюблену страву принца Вільяма — смажене курча, якого Кейт готує за особливим рецептом своєї сім’ї. В одному з інтерв’ю принц Гаррі розповів, що брат часто кличе його на вечерю, а той ніколи не відмовляється, якщо знає, що там буде знамените курча Кейт.

Крім майстерно приготовленого курчати, герцогиняі має ще одну фірмову страву — каррі. Секрет успіху в тому, що всі приправи, які можна змішати із доступних інгредієнтів, Кейт готує сама. Це допомагає їй досягти ідеального смаку страви. За її власними словами, ця навичка дуже знадобилася їй, коли вона відзначала своє перше Різдво з королевою. Кейт приготувала чатні (традиційний індійський соус з яблук) за бабусиним рецептом, і він відразу став фаворитом на королівському святковому столі.

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон
Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон
попередня статтяУ Мілли Йовович з вузькою майкою зовсім зникла талія
наступна стаття15 філософських фільмів, які допоможуть змінити погляди на життя
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я