Одна пігулка, що є в кожного в аптечці, й грошове дерево буде квітнути довгий час

0
Лише одна таблетка, яка є в кожного в аптечці й грошове дерево буде квітнути завжди
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У домашніх умовах, якщо турбуватися про правильний догляд, термін життя грошового дерева (толстянки) становить близько 50 років.

У багатьох ця рослина стоїть на підвіконні десятиліттями, але так і не квітне. Проте досвідчені квіткарі мають одну хитрість, яка дозволяє виправити цю ситуацію.

Яка це хитрість?

Простимулювати цвітіння толстянки можна за допомогою звичайної таблетки ацетилсаліцилової кислоти або, як кажуть в народі – аспірину. Аптечний засіб розчиняють у воді та поливають рослину. На 1 л рідини використовують 1 пігулку.

Аспірин розтирають на порошок, а потім заливають теплою водою, яка перед цим 1-2 доби відстоювалася. Перед поливом варто переконатися, що пігулка повністю розчинилася.

Перед використанням засобу ґрунт попередньо зволожують звичайною водою. Окрім поливу під корінь, дереву можна обробити також листочки. Але обприскувати рослину рекомендують лише у теплому приміщенні.

Крім того, розчин повинен розпорошуватися дрібними крапельками, як туман. В іншому випадку буде більше шкоди, ніж користі. Використовувати розчин на основі аспірину можна не більше, ніж 3 рази на місяць.

попередня статтяЯк приготувати домашнє морозиво із трьох продуктів за 2 хвилини
наступна статтяЯк досвічені кухарі використовують цукрову пудру при смаженні м’яса
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я