8 ранкових патчів та масок для обличчя від набряків та синців під очима

0
8 ранкових патчів та масок для обличчя від набряків та синців під очима
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У всіх нас бувають ситуації, в яких ми прокидаємося вранці не надто свіжими та бадьорими. На обличчі з’являються набряки після веселої ночі або після кількох склянок води, випитих на ніч. А проблема з синцями під очима взагалі здається практично нерозв’язною.

Щоб швидко привести себе до ладу вранці допоможуть різні лайфхаки. Багато хто, наприклад, практикують лімфодренажні стрибки або експрес-масаж обличчя. Інші накладають патчі та маски для обличчя – але, звичайно, якщо вибирати та використовувати їх правильним способом. А найкраще допоможе все це в комплексі: спробуйте робити лімфодренажні стрибки з патчами під очима. Як би смішно це не виглядало, ефект не забариться.

Вибираючи маску для обличчя, вибирайте варіанти, які націлені на боротьбу з набряками. Вони тонізують судини, знижують набряклість і зменшують темні кола під очима. Крім того, чудово підійдуть і звичайні тканинні маски. Вибираючи їх, звертайте увагу на склад. З набряками добре бореться сік алое, огірки та зелений чай. Щодо патчів, то головне — зберігати їх у холодильнику. Так вони не лише довше не зіпсуються, а й матимуть сильніший ефект завдяки охолодженню.


У наших статтях ми збираємо останні наукові дані та думки авторитетних експертів у галузі здоров’я. Але пам’ятайте: поставити діагноз та призначити лікування може лише лікар.

попередня статтяЯк зберігати моркву у квартирі, щоб вона не проросла і не згнила
наступна стаття“Секрети” приготування домашніх панірувальних сухарів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я